Φωτορεαλισμός – “Polyegos Eco Residence”, Πολύαιγος, 2022

Η Πολύαιγος είναι ένα μικρό, ακατοίκητο κυκλαδίτικο νησί στο σύμπλεγμα της Κιμώλου, ενταγμένο στο πρόγραμμα Natura 2000 της ΕΕ. Με τα καταγάλανα νερά και την βιοποικιλότητά της, η νήσος ήταν ένας εξαιρετικός προορισμός μόνο για μονοήμερες διακοπές ή διαμονή σε σκάφος. Πρόσφατα όμως, η Aria Hotels δημιούργησε τις ιδανικές συνθήκες για διαμονή και στο νησί με την κατασκευή του Polyegos Eco Residence. 

Το συγκεκριμένο κατάλυμα ακολούθεί ήπιο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, πλήρως εναρμονισμένο με την οικολογική ταυτότητα της περιοχής. Τα γήινα δομικά υλικά που κυριαρχούν στην κατασκευή, όπως πέτρα, ξύλο και πατητή τσιμεντοκονία, εντάσσουν το κτίριο στη γεωλογία του νησιού και μαρτυρούν ότι ο στόχος της συγκεκριμένης οικιστικής εγκατάστασης είναι να αφήσει το λιγότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. 

Η μαγευτική θέα από το μπαλκόνι και οι λεπτομέρειες του χώρου φιλοξενίας μπορούν να γίνουν αντιληπτές μέσω των φωτορεαλιστικών εικόνων υψηλής ποιότητας, που αποτέλεσαν το αντικείμενο της ομάδας μας, για λογαριασμό του πελάτη μας Aria Hotels. Για άλλη μια φορά είμαστε περήφανοι που η TektInn συνετέλεσε στην δημιουργία ενός τόσο ιδιαίτερου και μοναδικού έργου.