Ποιοί είμαστε

Η ΤΕΚΤΙΝΝ είναι μία ελληνική εταιρεία με έδρα την Αθήνα, που εξειδικεύεται στις μελέτες  και επιβλέψεις δομικών έργων συμπεριλαμβανομένων πολλών υπηρεσιών όπως τρισδιάστατα σχέδια, ρεαλιστικές μακέτες, διαχείριση έργων και εξατομικευμένων τεχνικών λύσεων για ειδικά έργα της επιστήμης της μηχανικής. Εκτός από τις προαναφερθείσες ικανότητες μελετών και επίβλεψης, η TektInn είναι και Εργοληπτική Εταιρεία, γεγονός που επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο ενός έργου (από το Α έως το Ω), δίνοντας επίσης στον πελάτη τη δυνατότητα να επικοινωνεί αποκλειστικά με μία οντότητα, τόσο στη φάση σχεδιασμού όσο και κατασκευής. Η ΤΕΚΤΙΝΝ καλύπτει το αναδυόμενο κενό αγοράς που αφορά την απαίτηση υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με προκαθορισμένο και ανταγωνιστικό κόστος.

Σκοπός
Όπως κάθε άλλη επιστήμη έτσι και η ειδικότητα της μηχανικής έχει διαπλατυνθεί την τελευταία δεκαετία, ειδικά με την χρήση υπολογιστικών προγραμμάτων και ενοποιημένων κανόνων όπως ο Ευρωκώδικας. Ώς εκ τούτου η αποστολή μας είναι να καλύψουμε τις ανάγκες της αγοράς για βελτιστοποιημένα, σύγχρονα αποτελέσματα που καθιστούν ένα έργο βιώσιμο, καλαίσθητο και ακριβές.

Όραμα
Το όραμά μας συνοψίζεται στο σλόγκαν μας “engineering the future”. Αυτό σημαίνει οτι ο τρόπος σκέψης μας βασίζεται στην καινοτομία, δηλαδή την διαφοροποίηση απο κοινότυπες και μονότονες λύσεις. Για εμάς η κάθε νέα μελέτη πρέπει να ανταποκρίνεται στο εκάστοτε πρόβλημα, για αυτό η προσέγγισή μας περιλαμβάνει δημιουργικότητα, εφευρετικότητα και φαντασία.

Ιδρυτικά στελέχη
Είμαστε ο Κωνσταντίνος Τσικνόπουλος και ο Δημήτρης Πρωτονοτάριος, δύο επαγγελματίες πολιτικοί μηχανικοί με εμπειρία στο σχεδιασμό και επίλεψη έργων. Απο τα φοιτητικά μας χρόνια είχαμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε πολλά καινοτόμα έργα που μας έδωσαν τη δυνατότητα και εμπειρία να αναδείξουμε το πάθος μας για την επιστήμη του μηχανικού. Οι άρτιες λύσεις και πρωτοποριακές μας ιδέες προσέλκυσαν αρκετούς ενδιαφερόμενους που ζητούσαν επιτακτικά τις υπηρεσίες μας. Για αυτό το 2019 αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να στεγάσουμε όλες αυτές τις απαιτήσεις κάτω απο μία εταιρεία. Μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, επιλέξαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα μπαίνοντας στον κατασκευαστικό τομέα, που σημαίνει ότι μπορούμε πλέον να προσφέρουμε τόσο τις μελέτες όσο και την εργολαβία κάτω από το ίδιο νομικό πρόσωπο. Σήμερα το τέκνο μας η ΤΕΚΤΙΝΝ είναι έτοιμη να παρέχει εξαιρετικές λύσεις για οποιαδήποτε τεχνική απαίτηση και πρόβλημα.

Οι αξίες και τα πιστεύω που μας οδηγούν στο κοινό μας σκοπό, περιγράφονται απο τις επτά παρακάτω βασικές αρχές:

CORE VALUES
  • προτεραιότητα στον πελάτη
  • ειλικρίνια & “χτίσιμο” εμπιστοσύνης
  • ακεραιότητα
  • έμφαση στη λεπτομέρεια
  • χρονική ακρίβεια
  • επιστημονική προσέγγιση
  • δια βίου μάθηση