Φωτορεαλισμός & Διακοσμητική αναβάθμιση τουριστικού καταλύματος στην Κίμωλο, 2021

Το σημείο αναφοράς μας αυτή τη φορά είναι η παραλία Μπονάτσα στη Κίμωλο, το μαγευτικό νησί των Κυκλάδων που συνορεύει με την Μήλο. Η Aria Hotels έδειξε εμπιστοσύνη στην σχεδιαστική μας ομάδα για πολλοστή φορά, αναθέτοντάς μας την τριασδιάσταση απεικόνιση των ανανεωμένων χώρων του ξενοδοχείου Bonatsa Beach House. Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες μας περιελάμβαναν σχεδιασμό και παραγωγή υψηλής ανάλυσης φωτορεαλιστικών εικόνων για το δωμάτιο, το μπάνιο καθώς και το παραθαλάσσιο beach bar του καταλύματος. 
 
Η ‘boho style’ αρχιτεκτονική σπάει τους τυπικούς κανόνες της διακόσμισης, προσδίδει αντισυμβατικότητα και είναι ιδανική για την δημιουργία κλίματος έμπνευσης και πνευματικής παραγωγικότητας στον επισκέπτη. Ειδικά ο εξωτερικός χώρος του beach bar σε ύφος Βohemian, εναρμονίζεται πλήρως με το φυσικό τοπίο που αναδεικνύει η συγκεκριμένη παραλία, καθώς και με το χαρακτήρα της Κιμώλου ως εναλλακτικού, αντισυμβατικού προορισμού.  
 
Με επαγγελματισμό και σε συνεργασία με τον πελάτη, βρέθηκε η χρυσή τομή σχεδιασμού και παρήχθησαν σε σύντομο χρόνο, άριστης ποιότητας αποτελέσματα. 

 

Συνεργάτης
Μαρία Ορφανού | 3D – Interior Designer