Πλήρης αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και ανακαίνιση διαμερίσματος στο Κορυδαλλό Αττικής, 2021.

Το συγκεκριμένο έργο, ανατέθηκε εξ’ ολοκλήρου στην ομάδα μας από την αρχή μέχρι το τέλος, δηλαδή οι υπηρεσίες της TektInn περιέλαβαν τη λεπτομερή αρχιτεκτονική πρόταση (γραμμικά σχέδια), τη τρισδιάστατη απεικόνιση, τη διαχείριση του έργου, αλλά και όλες τις απαραίτητες εργολαβικές εργασίες για την ανακαίνιση του συγκεκριμένου διαμερίσματος, 5ου ορόφου, επί πολυκατοικίας στο Κορυδαλλό Αττικής.

Η αρχιτεκτονική μας πρόταση και η εσωτερική διακόσμιση βασίστηκε στις επιθυμίες και ανάγκες του πελάτη, όπου κατόπιν αναλυτικής συζήτησης πρσδιορίστηκαν το ύφος των χώρων, η τεχνοτροπία της διακόσμισης και η χωροθέτηση των επίπλων. Πρόκειται για μοντέρνο στυλ με κάποια στοιχεία κλασσικού, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πρακτικότητα και αξιοποίηση των επιμέρους χώρων, έτσι ώστε να υπάρχει ισορροπία μεταξύ της άνεσης και της λειτουργικότητας για τους χρήστες.

Πιό συγκεκριμένα, το ενιαίο σαλόνι – κουζίνα διαχωρίζεται αρμονικά με ένα νησί/τραπέζι όπου έκκεντρα έχει τοποθετηθεί μια διαμπερής μινιμάλ ραφιέρα αποτελούμενη από ξύλινα και μεταλλικά στοιχεία. Ο μεγάλος γωνιακός καναπές δημιουργεί τον χώρο αναψυχής, ενώ η τραπεζαρία βρίσκεται στη συνέχεια του σαλονιού. Το μεγάλο μπάνιο δίνει την αίσθηση πολυτέλειας με την επιλογή πλακιδίων ‘calacatta αίσθηση μαρμάρου’ και ‘dream perla’, ενώ αποτελείται από χτιστή ντουζιέρα, μοντέρνο νιπτήρα και εντιχοισμένο καζανάκι. Το WC αντιθέτως, έχει σχεδιαστεί με πλακίδια ‘gres porcelanato’ και ‘metro white’ για να δημιουργεί την αίσθηση φιλοξενίας στους επσκέπτες, ενώ στεγάζει ένα μοντέρνο λευκό μίνι νιπτήρα. Τέλος, το ένα από τα δύο υπνοδωμάτια μετατράπηκε σε μοντέρνο γραφείο και το άλλο σε μια ζεστή κρεβατοκάμαρα με γήινα χρώματα αποχρώσεων του μπλε και γκρι.

Εκτός των λουτρών, σε όλο το εμβαδό του δαπέδου διαστρώθηκε ανοιχτό καφέ laminate μορφής ψαροκόκκαλου και τοποθετήθηκαν grey decape laminate εσωτερικές πόρτες.  Επιπροσθέτως, αντικαταστάθηκαν τα παλία κουφώματα με νέα αλουμινίου σειρά 6.000, με διπλά τζάμια τεσσάρων εποχών για την βέλτιστη μόνωση του διαμερίσματος. Τα γήινα χρώματα των τοίχων, ο φωτισμός και οι λοιπές αρχιτεκτονικές επιλογές (κουρτίνες, κάβα, παπουτσοθήκη κτλπ.) δένουν συνολικά στον χώρο, δημιουργώντας πραγματικά ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα που ενθουσίασε και ικανοποίησε πλήρως τον πελάτη.