Ανακαίνιση διαμερίσματος στη Γλυφάδα Αττικής, 2022.

Η ομάδα μας ανέλαβε τη διαχείριση της ανακαίνισης του αναφερόμενου διαμερίσματος στη Γλυφάδα, με σύσταση εξειδικευμένων συνεργείων και διακοσμητικές προτάσεις για την επιτυχή περάτωση του έργου όσο αναφορά το κόστος και την διάρκεια των εργασιών. 

Αποξηλώθηκαν τα παλιά πλακάκια και είδη υγιεινής, οι ντουλάπες καθώς και οι εσωτερικές πόρτες. Εγκαταστάθηκε νέα υδραυλική και ηλεκτρολογική παροχή σε κουζίνα, μπάνιο και υπνοδωμάτιο και επιπλέον η κουζίνα επανασχεδιάστηκε για να καταστεί πιο χρηστική και λειτουργική. Το WC ανακαινίστηκε πλήρως με νέα πλακίδια, χτιστή ντουζιέρα και νέο έπιπλο, ενώ στο υπνοδωμάτιο τοποθετήθηκε νέα ντουλάπα και βερνικώθηκε το υπάρχον ξύλινο δάπεδο. Επίσης τοποθετήθηκαν νέες εσωτερικές πόρτες laminate και τέλος όλο το εσωτερικό του διαμερίσματος σοβατίστηκε, στοκαρίστηκε και βάφτηκε με απαλά χρώματα σε γήινες αποχρώσεις μετατρέποντας το διαμέρισμα σε μια μοντέρνα και άνετη κατοικία.

Η εξασφάλιση του προκαθορισμένου χρόνου εργασιών και του budget επετεύχθη στο ακέραιο, μετατρέποντας την επιλογή της TEKTINN από τον πελάτη σε εμπιστοσύνη, κάτι το οποίο είναι και ο στόχος της ομάδας μας σε κάθε έργο.