ΕΕΔΜΚ και επίβλεψη ανακαίνισης διαμερίσματος στα Κάτω Πατήσια Αττικής, 2021

Το έργο αφορά στην ανακαίνιση παλαιού διαμερίσματος 3ου ορόφου επί πολυκατοικίας στα Θυμαράκια Αττικής. Οι εργασίες περιέλαβαν αποξηλώσεις, εσωτερικές διαρρυθμίσεις, εγκατάσταση φυσικού αερίου, αλλαγή ηλεκτρολογικών και υδραυλικών παροχών, αντικατάσταση κουφωμάτων, νέο δάπεδο, νέα κουζίνα, νέο μπάνιο, σοβατίσματα, ελαιοχρωματισμοί, αντικατάσταση τέντας, αντικατάσταση εσωτερικών πορτών και ντουλάπας στη κρεβατοκάμαρα.   

Για όλες τις παραπάνω εργασίες η TektInn επιλέχθηκε για την έκδοση της άδειας μικρής κλίμακας και την επίβλεψη του εργολάβου ‘kataskevastikh.gr’. Σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη και αφού μας παραδόθηκαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, εντός λίγων ημερών εκδόθηκε η άδεια, ο πίνακας ενσήμων και ενημερώθηκε το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.

Με την έναρξη των εργασιών από τον εργολάβο, η ομάδα μας φρόντισε να παρακολουθεί όλη την πορεία υλοποίησης του έργου, διορθώνοντας τυχόν παραλείψεις και εξασφαλίζοντας ισοσκελισμένα κόστη προς το συμφέρον του πελάτη. Η απόλυτη τήρηση του φακέλου ασφάλειας/υγείας της άδειας και η πρόληψη τυχόν κακοτεχνιών ή γραφειοκρατικών θεμάτων, δημιούργησε στον ιδιοκτήτη σιγουριά και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και απέδειξε την σημαντικότητα της επίβλεψης για τέτοιου είδους έργα.

Συνεργάτης
kataskevastikh.gr | Εργολάβος

Πρίν και κατά τη διάρκεια των εργασιών