Φωτορεαλισμός & Διακοσμητική Αναβάθμιση τουριστικού καταλύματος, Mύκονος, 2021

Η AriaHotels είναι μια οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, που πρεσβεύουν την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα, όπως Αθήνα, Κρήτη, Κυκλάδες, Σποράδες κτλπ. Οι προορισμοί έχουν επιλεχθεί για να προσεγγίσουν επιλεκτικούς ταξιδιώτες, που αναζητούν την τέλεια απόδραση για τις διακοπές τους. Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών της AriaHotels, πραγματοποιούνται τακτικά, ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις στις κτιριακές υποδομές, οι οποίες αποτυπώνονται και σε τρισδιάστατη αναπαράσταση, έτσι ώστε να αναδειχθεί η νέα τους μορφή.

Η Tektinn επιλέχθηκε για την επαναπροσέγγιση της διακόσμησης και τη φωτορεαλιστική αναπαράσταση των νέων χώρων σε τουριστικό κατάλυμα στον Άγιο Στέφανο της Μυκόνου, σε απόλυτη συνεννόηση με τον εργοδότη (AriaHotels) όσο αναφορά τις σχεδιαστικές και αρχιτεκτονικές προτιμήσεις. Σκοπός μας ήταν η παραγωγή υψηλής ανάλυσης και ποιότητας εικόνων, με μεγάλη λεπτομέρεια, ρεαλισμό και ευκρίνεια σε σύντομο χρονικό διάστημα, με στόχο την απεικόνιση του τουριστικού καταλύματος ακριβώς όπως θα είναι στην πραγματικότητα. Ο χαρακτήρας που επιλέχθηκε για αυτό το κατάλυμα είναι το ”ethnic style” ενώ οι λήψεις των εικόνων συμπεριλαμβάνουν τόσο τους εσωτερικούς χώρους όσο και το εξωτερικό περιβάλλον. 

Το πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα οφείλεται στον επαγγελματισμό και την άρτια κατάρτιση της σχεδιαστικής μας ομάδας, όπου για ακόμη μια φορά κάλυψε πλήρως τις ανάγκες του πελάτη, καθιστώντας την Tektinn ως κορυφαία επιλογή όσο αναφορά τις υπηρεσίες Εσωτερικής Διακόσμησης, 3D Rendering και Modelling.

Συνεργάτης
Μαρία Ορφανού | 3D Designer – Interior Designer