Φωτορεαλισμός & Διακοσμητική αναβάθμιση τουριστικού καταλύματος στην Κίμωλο, 2021

Άλλο ένα κατάλυμα της Aria Hotels στη Κίμωλο, το “Milaki”, αναβαθμίστηκε διακοσμιτικά μέσω των φωτορεαλιστικών εικόνων που παραδόθηκαν από την ομάδα μας. Το “Milaki” βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το γραφικό χωριό Ψάθη και ακολουθεί παραδοσιακή μεσογειακή αρχιτεκτονική, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό τοπίο της περιοχής. 
 
Το μπάνιο σε λευκή απόχρωση ‘calacatta white’ με μοντέρενες minimal γραμμές, δημιουργεί την αίσθηση της πολυτέλειας, ενώ ο κύριος χώρος του δωματίου με ξύλινες διατομές στην οροφή και παραδοσιακής αισθητικής, σύγχρονα έπιπλα παραπέμπει σε ένα μεσογειακό, νησιώτικο περιβάλλον, όπως ακριβώς αρμόζει στην τοπική αρχιτεκτονική. Επιπροσθέτως, ο ανεμιστήρας οροφής, τα φωτιστικά σώματα και τα χρώματα των τοίχων, προσεκτικά επιλεγμένα, εντατικοποιούν την αίσθηση της φιλοξενείας, δημιουργώντας μια γαλήνια ατμόσφαιρα διαμονής για τον επισκέπτη.  
 
Με συνέπεια, συνεννόηση και συνεργασία με τον πελάτη, προστέθηκε στο βιογραφικό της Τektinn ένα ακόμα έργο που αφορά τις υπηρεσίες παραγωγής τρισδιάστατων εικόνων υψηλής ποιότητας.

 

Συνεργάτης
Μαρία Ορφανού | 3D – Interior Designer