ΑΝΕΔΗΚ KΡΗΤΙΚΟΣ, κτίριο αποθήκευσης, Μαγούλα, 2023

Η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός είναι μία από τις κορυφαίες αλυσίδες super-market στην Ελλάδα. Λειτουργεί περισσότερα από 450 καταστήματα, ενώ διαθέτει 6 κέντρα διανομής και απασχολεί περισσότερους από 3.500 εργαζομένους.

Σε ένα από αυτά τα κέντρα διανομής, στη Μαγούλα Αττικής, η εταιρεία ERG Storage Systems με την οποία είμαστε περήφανοι συνεργάτες, ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση 2 μεταλλικών κτιρίων για χρήση αποθήκης.

Η TektInn ανέλαβε την οργάνωση και διαχείριση του συγκεκριμένου έργου, κατά τη φάση της ανέγερσης, που αφορά στη συναρμολόγηση μεταλλικών στοιχείων για την κατασκευή δύο κτιρίων – στεγάστρων, καλυμμένων με ειδικό πανί PVC, συνολικής επιφάνειας 1.800 τ.μ. Τα μεταλλικά υποστηλώματα φέρουν τροχούς στο κάτω μέρος, που τροχιοδρομούν επί οδηγών (ράγες), οι οποίοι με τη σειρά τους αγκυρώνονται με ειδικές βίδες επί θεμελίωσης από οπλισμένο σκυρόδεμα.

Η τεχνογνωσία μας, εξασφάλισε την ασφαλή, γρήγορη και αξιόπιστη κατασκευή αυτού του μεγάλου έργου, δίνοντάς μας περισσότερη τεχνική εμπειρία για να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με επιτυχία