Φωτορεαλισμός και Διακοσμητική αναβάθμιση τουριστικού καταλύματος, Σκιάθος, 2021

Αυτή τη φορά αναφερόμαστε σε μια ακόμα ανακαίνιση ενός boutique ξενοδοχείου της ‘Aria Hotels’ στο καταπράσσινο νησί της Σκιάθου, στις Σποράδες.

Σκοπός μας η αναδημιουργία και η τρισδιάστατη απεικόνιση των χώρων σύμφωνα με τις αρχιτεκτονικές επιθυμίες του πελάτη. Το κτίριο βρίσκεται μέσα στη καταπληκτική χλωρίδα του νησιού, ενώ τα δέντρα κυριολεκτικά γλέιφουν τα παράθυρα, εξ’ου  και το όνομα του συγκροτήματος ‘The Tree’. Με βάση αυτά τα δεδομένα, η εσωτερική διακόσμιση ακολουθεί τον χαρακτήρα και τα χρώματα της φύσης. Τα γήινα χρώματα των τοίχων, η υφή και μορφή των επίπλων σε συνδοιασμό με τον απαλό φωτισμό, δημιουργούν ένα αρμονικό περιβάλλον για μια άνετη και ξεκούραστη διαμονή.

Η απεικόνιση ενός φυσικού περιβάλλοντος πρέπει να υποστηρίζεται απο τις υψηλότερες προδιαγραφές Ανάλυσης και Μοντελοποίησης, για αυτό η σχεδιαστική μας ομάδα, επικεντρώνεται σε κάθε λεπτομέρεια της παραγόμενης εικόνας. Για παράδειγμα τα περισσότερα έπιπλα και ο εξοπλισμός δεν προέρχονται από βιβλιοθήκες αλλά έχουν σχεδιαστεί εξ’ αρχής και εξ’ολοκλήρου από την TektInn έτσι ώστε να ακολουθούν ακριβώς τις επιλογές του πελάτη. Αυτή η δυνατότητα της εξατομικευμένης παροχής υπηρεσιών, είναι που διαφοροποιεί τη TektInn από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό.

Συνεργάτης
Μαρία Ορφανού | 3D – Interior Designer