Φωτορεαλιστικά σχέδια για το οινοποιείο SEMELI, Νεμέα, 2020

Το κτήμα Σεμέλη είναι ένα κορυφαίο Ελληνικό Οινοποιείο και ένα από τα σπουδαιότερα αναπτυξιακά εγχειρήματα στο τομέα του και βρίσκεται στη περιοχή της Νεμέας, στη Πελοπόννησο. Όλη η κτιριακή υποδομή προγραμματίζεται να ανακαινισθεί με συστατικό την τοποθέτηση βιοκλιματικής πέργκολας, η οποία θα αναβαθμίσει την βιωσιμότητα και το μικροκλίμα των εγκαταστάσεων. Συνολικά 8 πέργκολες προτείνεται να κατασκευαστούν στην μπροστινή και πλαϊνή πλευρά, δημιουργώντας έναν φιλόξενο, σκιασμένο χώρο, προστατευμένο από την βροχή και τον άνεμο. 
 
Το προτεινόμενο σύστημα SMARTIA PG120P MYKONOS είναι της Alumil, ενώ η εφαρμογή πρόκειται να ολοκληρωθεί από την ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ. Ο πελάτης επιθυμούσε να έχει μια ξεκάθαρη εικόνα της επικείμενης αρχιτεκτονικής άποψης, προτού προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου, ως εκ τούτου μία λεπτομερής, τρισδιάστατη απεικόνιση του αποτελέσματος, πραγματοποιήθηκε απο την ομάδα μας.
 
Για ακόμα μια φορά η ΤΕΚΤΙΝΝ επιλέχθηκε για την δημιουργία υψηλής ποιότητας φωτορεαλιστικών εικόνων, έτσι ώστε η αρχιτεκτονική πρόταση να επικοινωνήσει με τον πελάτη. Όποτεδήποτε υπάρχει απαίτηση για καταπληκτικά αποτελέσματα, σε σύντομο χρόνο και με εξαιρετικό κόστος, η επιλογή της ομάδας μας γίνεται αναπόφευκτη.

Συνεργάτης
Προδρομίδης Νικόλαος & ΣΙΑ ΕΕ | Κατασκευή – Τοποθέτηση